Menu’s aperitiefconcerten en matineevoorstellingen

 

 

28 April 2019 Zondagmiddag.

 

 vanaf 12.00 uur serveren we volgend menu

32.00€ per persoon ( voor - en hoofdgerecht / hoofdgerecht en dessert 26.00€ )

Reservatie gewenst!

 

Aspergevelouté - Mascarpone - Tijgergarnaal - kervel

&

Zacht gerookte, gegrilde suprème van parelhoen - mousseline van gepofte jonge wortel - Oude Port - gegratineerde aardappelen.

&

 

Vanille peer - pistache crème - chocolade - sorbet

 

 

12 Mei 2019 Zondagmiddag. ( Moederdag )

 

Vanaf 12.00 uur serveren we volgend menu

32.00€ per persoon ( voor - en hoofdgerecht / hoofdgerecht en dessert 26.00€ )

Reservatie gewenst!

 

Asperges op Vlaamse wijze - Bayonne ham - Crumble van groene asperges

&

Gebraiseerde rug van kabeljauw - bladerdeeggebakje - primeurgroenten -

Blanke botersaus - Miso - Vanille

Ratte aardappelen in de pel - zeezout en hoeveboter.

&

Duo van chocolade - aardbeien - merengue - limoen